Om oss

OM OSS

 

Vi kom i kontakt med Art Neuro som behandlingform hösten 2018 på en mässa i Örnsköldsvik. Vi provade båda på behandlingen och förundrades över effektiviteten, mjukheten och resultatet som den gav. 

 

I mars 2019 gick vi vår utbildning till att bli Art Neuroterapeuter, och genomför nu våra elevbehandlingar inför examinering och diplomering.


~~ ~~ ~~ ~~


Vi är två företagare som jobbar med välmående och hälsa på olika sätt. Till vardags och fest lever vi som sambos i det vackra Könsta i Offerdal, fem mil norr om Östersund. 


Mer om Ewa-Marie

Jag har flera års erfarenhet som säljare inom hälsokostbranchen och har ett stort intresse för hälsa och friskvård. Som oberoende distubitör av FitLine kan jag erbjuda näringstillskott för välmående och en optimerad hälsa.


Med Art Neuro kan jag med en mjuk behandling hjälpa kroppen att hitta sin naturliga balans och optimera kroppen från ett fysiskt perspektiv. Vilket för mig har stor betydelse för att må bra i vardagen och få en ökad livskvalité. 


Mer om Fredrik

Jag har flera års erfarenhet inom coaching, samtal, vägledning och energi-behandlingar. Att leda meditationsgrupper, hålla utbildningar och vara ute och föreläsa är andra saker som jag har erfarenhet av. Detta ger mig både inspiration och kraft. Att vara med när människor lär mer om sig själva, får insikter och utvecklas är något som ger mig mycket inspiration och kraft.


Med Art Neuro kan jag bidra med välmående och hälsa ur ett individuellt perspektiv på en fysisk nivå. Bidra till att varje kropp hittar sin unika balans. En del av helheten kropp, sinnen och intellekt.KONTAKTA OSS


Ewa-Marie Vikander 070-345 17 64 (torsdagar) Fredrik Rosenqvist 070-220 69 08 (tisdagar)

Copyright © All Rights Reserved

BOKNINGSBARA DAGAR OCH TIDER


Tisdagar & Torsdagar: 9:00 - 17:00

Andra dagar och tider kan förekomma. Kontakta oss för att hitta andra tider som passar.